LoonLoon

Salaris administratie

Loonadministratie uitbesteden

Als u de loonadministratie binnen uw onderneming wilt uitbesteden staat Loonloon graag voor u klaar. Binnen ons team werken we met deskundige specialisten. Zo bent u altijd verzekerd van een maatwerk oplossing van hoge kwaliteit. Daarbij maken we gebruik van een innovatieve automatisering waarbij u gebruik kunt maken van uw eigen portal. U loonadministratie op overzichtelijk wijze uitbesteden doet u dan ook het beste bij Loonloon.

Ondernemen is onlosmakelijk verbonden met het bijhouden en beheren van de administratie. Zo houdt u uw bedrijf of organisatie gezond én kunt u voldoen aan de wettelijke fiscale verplichtingen. Zeker als het gaat om werknemers laat u liever niets aan het toeval over. Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat uw personeel tijdig en op de juiste manier uitbetaald wordt. Ook het verzorgen van loonstroken en de aangifte bij de Belastingdienst zijn zaken die onlosmakelijk verbonden zijn met de salarisadministratie.

Naast kennis van zaken, vereist dit uiteraard ook een behoorlijk tijdinvestering. Iets waar u als ondernemer misschien niet op zit te wachten. Juist dan is het fijn als u uw loonadministratie kunt uitbesteden aan een professional. Bij Loonloon staan we dan ook graag voor u klaar. Daarbij bieden we u een persoonlijke ondersteuning en een innovatieve automatisering voor uw salarisadministratie.

Loonadministratie uitbesteden aan Loonloon

Als u de salarisadministratie binnen uw onderneming wilt uitbesteden kunt u bij Loonloon rekenen op meer dan 12 jaar ervaring in de branche. Daarom kunnen we u altijd voorzien van de ondersteuning die u nodig heeft en een snelle service. Uiteraard hanteren we altijd een scherp tarief voor onze diensten. Zo betaald u als ondernemer nooit teveel als u de loonadministratie wilt uitbesteden.

Dankzij uw eigen portal kunt u eenvoudig diverse werknemers aanmelden, gegevens invoeren en beheren. Uiteraard kunnen periodieke mutaties zowel door uzelf als ons bijgehouden worden. Na het ingeven van de vereiste gegevens gaan onze ervaren specialisten direct voor u aan de slag met de overzichten voor uw salarisadministratie. Zo ontvangt u de stroken al binnen 5 dagen na het insturen van uw mutaties.

Natuurlijk staan we ook voor u klaar bij eventuele vragen. Door onze snelle service krijgt al binnen 1 werkdag een helder antwoord op uw vragen. De salarisadministratie uitbesteden is bij Loonloon dan ook in vertrouwde handen. Door onze persoonlijke aanpak mag u tevens een maatwerk advies en service verwachten. Daarin denken we ook nog eens graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op als u uw administratie wilt uitbesteden.

Prijzen

Basis

 • Registratie werkgever: €85
 • Opvolgende werkgever: €50
 • Jaaropgave:€8,50

€8,50
per loonstrook

Aanvullend

 • Betalingen namens u per periode:€8
 • Aangifte pensioenfonds:€100/jaar
 • Periodiek leveren exportdocumenten voor derden:€100/jaar
 • Aanvraag Loonheffingennummer:€25
 • Fiscaal advies:€100/uur
 • Juridisch advies per jaar:€100

Referenties

“Wij werken erg prettig samen met Loonloon. Ze zijn professioneel, bieden hoge kwaliteit en zijn toch persoonlijk. Bovendien denkt het bedrijf graag met je mee.”
“'Ik wens je veel personeel'. (= Joods gezegde) Voor DE IJssalon heft LoonLoon een groot deel van dit probleem op!”
“Wij zijn zeer tevreden over de professionele dienstverlening van Loonloon. Het bedrijf werkt volgens een no-nonsense mentaliteit en heeft een snelle en deskundige service. Bovendien hebben we erg prettig contact!”
“Wij werken sinds 2007 samen met Loonloon. Het bedrijf verzorgt de salarisberekeningen en salarisstroken en vermeldt elke maand hoeveel loonheffing we moeten betalen aan de Belastingdienst. Met alle vragen kunnen wij terecht bij Loonloon. We hebben een zeer geschikte partner gevonden voor de salaristechnische zaken.”
“LoonLoon typeren wij als professioneel, betrokken, overzichtelijk, snel en accuraat. Wij merken aan alles dat het bedrijf kennis van zaken heeft en werkt met een enorme drive om klanten te dienen. Wij zien Loonloon als een zeer betrouwbare en snelle partner.”
Ook klant worden van Loonloon? Bel ons op 010-2610261 of stuur ons een e-mail.

Neem contact op

 • Adres:

  Kiotoweg 157
  3047 BG Rotterdam
 • Telefoonnummer:

  T 010-2610261

  KvK 244.155.18
  Becon-nummer 518876
  CBP M1400816

 • Stuur ons een e-mail

  [email protected]

Bedankt voor uw interesse in Loonloon! We hebben uw vraag/opmerking ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.
Contact opnemen