LoonLoon

Salaris administratie

Salarisadministratie uit laten besteden

Als u de salarisadministratie van uw bedrijf of organisatie uit wilt laten besteden bent u bij Loonloon aan het juiste adres. Binnen onze onderneming hebben we de beschikking over specialisten en vakmensen met ruim 12 jaar ervaring. Daarom kunnen we u altijd een op maat gemaakte oplossing bieden die tegemoet komt aan de eisen van uw bedrijfsstructuur. Zo bent u altijd verzekerd van een maatwerk service.

Dat wordt mede mogelijk gemaakt door onze slimme automatisering waardoor u de beschikking heeft over uw eigen persoonlijke account. De salarisadministratie uitbesteden laat u dan ook met een gerust hart aan Loonloon over. Als ondernemer wordt u geconfronteerd met een aantal randzaken. Hierbij kunt u denken aan het bijhouden van uw debiteuren en crediteuren, en het voeren van de financiële administratie.

Maar, ook een overzichtelijke salarisadministratie mag daarbij niet ontbreken. Op deze manier kunt u uw onderneming op de juiste manier laten groeien met de juiste werknemers. De salarisadministratie zorgt ervoor dat loonstroken op de juiste manier verwerkt en opgesteld kunnen worden. Natuurlijk niet alleen van belang voor u als ondernemer, maar ook voor uw personeel. Bij Loonloon bent u dan ook aan het juiste adres als u de loonadministratie wilt laten uitbesteden.

Salarisadministratie laten automatiseren

Bij Loonloon bieden we u een op maat gemaakte persoonlijke begeleiding. Door de slimme automatisering kunt u zelf de vereiste gegevens invoeren in de online portal. Uiteraard zorgen onze specialisten ervoor dat deze snel verwerkt worden tot de vereiste loonstroken. Daarbij bent u altijd verzekerd van een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Zo hoeft u als ondernemer geen extra tijd vrij te maken voor het beheren en uitvoeren van de salarisadministratie.

Deze tijd kunt u weer investeren in zaken die er echt toe doen. Loonloon is dan ook niet voor niets al 12 jaar dé specialist op het gebied van loon en salarisadministratie. Ook voor een gedegen advies of andere vragen staan we voor u klaar. Door onze snelle en persoonlijke service kunt u al binnen één werkdag een antwoord op uw hulpvraag verwachten. Zo zorgen we altijd voor een totaaloplossing die makkelijk, snel én voordelig is.

Daarbij maakt het natuurlijk niet uit hoeveel personeelsleden u in dienst heeft. Bij Loonloon staan we graag voor u klaar als u de salarisadministratie uit handen wilt geven. Onze persoonlijke aanpak staat altijd garant voor een op maat gemaakt advies én hoge service. Neem vrijblijvend contact met ons op als u uw loon of salarisadministratie wilt uitbesteden aan een specialist. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Prijzen

Basis

 • Registratie werkgever: €85
 • Opvolgende werkgever: €50
 • Jaaropgave:€8,50

€8,50
per loonstrook

Aanvullend

 • Betalingen namens u per periode:€8
 • Aangifte pensioenfonds:€100/jaar
 • Periodiek leveren exportdocumenten voor derden:€100/jaar
 • Aanvraag Loonheffingennummer:€25
 • Fiscaal advies:€100/uur
 • Juridisch advies per jaar:€100

Referenties

“Wij werken erg prettig samen met Loonloon. Ze zijn professioneel, bieden hoge kwaliteit en zijn toch persoonlijk. Bovendien denkt het bedrijf graag met je mee.”
“'Ik wens je veel personeel'. (= Joods gezegde) Voor DE IJssalon heft LoonLoon een groot deel van dit probleem op!”
“Wij zijn zeer tevreden over de professionele dienstverlening van Loonloon. Het bedrijf werkt volgens een no-nonsense mentaliteit en heeft een snelle en deskundige service. Bovendien hebben we erg prettig contact!”
“Wij werken sinds 2007 samen met Loonloon. Het bedrijf verzorgt de salarisberekeningen en salarisstroken en vermeldt elke maand hoeveel loonheffing we moeten betalen aan de Belastingdienst. Met alle vragen kunnen wij terecht bij Loonloon. We hebben een zeer geschikte partner gevonden voor de salaristechnische zaken.”
“LoonLoon typeren wij als professioneel, betrokken, overzichtelijk, snel en accuraat. Wij merken aan alles dat het bedrijf kennis van zaken heeft en werkt met een enorme drive om klanten te dienen. Wij zien Loonloon als een zeer betrouwbare en snelle partner.”
Ook klant worden van Loonloon? Bel ons op 010-2610261 of stuur ons een e-mail.

Neem contact op

 • Adres:

  Kiotoweg 157
  3047 BG Rotterdam
 • Telefoonnummer:

  T 010-2610261

  KvK 244.155.18
  Becon-nummer 518876
  CBP M1400816

 • Stuur ons een e-mail

  [email protected]

Bedankt voor uw interesse in Loonloon! We hebben uw vraag/opmerking ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.
Contact opnemen