LoonLoon

Salaris administratie

Salarisadministratie uitbesteden aan Loonloon

De salarisadministratie uitbesteden doet u het beste bij Loonloon. We bieden u een persoonlijke, eenvoudige en snelle service. Met meer dan 12 jaar ervaring bent u ook nog eens verzekerd van vakmanschap en expertise. Uiteraard tegen een scherp tarief en een op maat gemaakte oplossing. Het succes van uw onderneming of organisatie valt en staat met de inzet van uw werknemers.

Deze zijn dan ook onmisbaar als u uw bedrijf op een gezonde manier wilt laten groeien. Personeel en werknemers neemt tevens administratieve handelingen met zich mee. De salarisadministratie dient dan ook op correcte wijze beheert en uitgevoerd te worden. Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend. Het voeren van de administratie neemt veel tijd en specialisme in beslag. Iets waar u binnen uw organisatie misschien niet altijd de juiste mensen voor beschikbaar heeft. De salarisadministratie uitbesteden is dan een prima optie.

Bij Loonloon werkt dat eenvoudig en simpel. Doordat we gebruik maken van een slimme automatisering, heeft u altijd de beschikking over een persoonlijk account. Hier kunt u de gegevens en mutaties invoeren die nodig zijn voor de verwerking van uw loonadministratie. De specialisten van Loonloon doen de rest voor u. Zo hoeft u binnen uw bedrijf geen extra tijd vrij te maken en kunt u rekenen op de ondersteuning die u nodig heeft.

Salarisadministratie uitbesteden

Als u uw loonadministratie wilt laten uitbesteden, kunt u bij Loonloon altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. Ook kenmerkt onze dienst zich door het leveren van een op maat gemaakte en snelle service. Uw mutaties worden dan ook altijd binnen 5 werkdagen verwerkt. De gespecificeerde loonstroken kunt u vervolgens terugvinden in uw persoonlijke beheeromgeving. Deze zijn voorzien van de nodige journaaloverzichten, de afdracht voor de Belastingdienst en loonstroken die worden voorzien van uw huisstijl.

Uiteraard kunt u daarbij altijd rekenen op een persoonlijke dienstverlening voor een scherp tarief. Salarisadministratie uitbesteden aan Loonloon hoeft dan ook geen ingrijpende investering te zijn. Daarnaast bespaart u met ons innovatieve systeem niet alleen geld, maar natuurlijk ook tijd. Ook bij eventuele vragen staan we voor u klaar. Deze worden doorgaans al binnen één werkdag beantwoord.

Doordat onze specialisten over ruim 12 jaar ervaring beschikken, kunnen we u altijd voorzien van een waardevol advies. Ook overstappen op ons systeem is eenvoudig en overzichtelijk. We zorgen ervoor dat u binnen 2 dagen al gebruik kunt maken van uw eigen online portal. Salarisadministratie uitbesteden aan Loonloon zorgt ervoor dat u zowel het inzicht als de grip behoudt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijzen

Basis

 • Registratie werkgever: €85
 • Opvolgende werkgever: €50
 • Jaaropgave:€8,50

€8,50
per loonstrook

Aanvullend

 • Betalingen namens u per periode:€8
 • Aangifte pensioenfonds:€100/jaar
 • Periodiek leveren exportdocumenten voor derden:€100/jaar
 • Aanvraag Loonheffingennummer:€25
 • Fiscaal advies:€100/uur
 • Juridisch advies per jaar:€100

Referenties

“Wij werken erg prettig samen met Loonloon. Ze zijn professioneel, bieden hoge kwaliteit en zijn toch persoonlijk. Bovendien denkt het bedrijf graag met je mee.”
“'Ik wens je veel personeel'. (= Joods gezegde) Voor DE IJssalon heft LoonLoon een groot deel van dit probleem op!”
“Wij zijn zeer tevreden over de professionele dienstverlening van Loonloon. Het bedrijf werkt volgens een no-nonsense mentaliteit en heeft een snelle en deskundige service. Bovendien hebben we erg prettig contact!”
“Wij werken sinds 2007 samen met Loonloon. Het bedrijf verzorgt de salarisberekeningen en salarisstroken en vermeldt elke maand hoeveel loonheffing we moeten betalen aan de Belastingdienst. Met alle vragen kunnen wij terecht bij Loonloon. We hebben een zeer geschikte partner gevonden voor de salaristechnische zaken.”
“LoonLoon typeren wij als professioneel, betrokken, overzichtelijk, snel en accuraat. Wij merken aan alles dat het bedrijf kennis van zaken heeft en werkt met een enorme drive om klanten te dienen. Wij zien Loonloon als een zeer betrouwbare en snelle partner.”
Ook klant worden van Loonloon? Bel ons op 010-2610261 of stuur ons een e-mail.

Neem contact op

 • Adres:

  Kiotoweg 157
  3047 BG Rotterdam
 • Telefoonnummer:

  T 010-2610261

  KvK 244.155.18
  Becon-nummer 518876
  CBP M1400816

 • Stuur ons een e-mail

  [email protected]

Bedankt voor uw interesse in Loonloon! We hebben uw vraag/opmerking ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.
Contact opnemen